Kirkkonummen puhallinorkesteri on kirkkonummelainen puhallinorkesteri. Se perustettiin vuonna 1903 nimellä Lappböle Hornkapell harrastajaorkesterina Pohjois-Kirkkonummella Lapinkylässä. Orkesterin historiaan kuuluu "kovan harjoituksen" aikoja, mutta myös paljon taukoja. Tiedetään, että orkesteri toimi vuosisadan alussa ja jonkin aikaa 1920-luvulla, jonka jälkeen vuonna 1963 orkesteri herätettiin uudelleen henkiin. Siitä asti orkesteri on ollut aktiivisesti toiminnassa näihin päiviin saakka ja soittanut hyvin monenlaista musiikkia.

Aikojen saatossa orkesteria ovat johtaneet Gustav Heiskanen, Erik Sikström, Veikko Gisselberg, Per-Olof Munck, Juha Määttänen, Moa Thors, John Kotka ja Arttu Sipilä. Moa Thorsin aikana Lappböle Hornkapell kasvoi puhallinorkesterista sinfoniseksi puhallinorkesteriksi. Nykyinen kapellimestari on syksyllä 2020 aloittanut Jenni Suhonen. Orkesteri tekee yhteistyötä Kirkkonummen kansalaisopiston kanssa.

Esiinnymme täysimittaisen puhallinorkesterikokoonpanon lisäksi pienemmällä seitsikkokokoonpanolla.

Nimi vaihdettiin Kirkkonummen puhallinorkesteriksi syyskaudesta 2019 alkaen. Seitsikko jatkoi nimellä Lappböle Hornkapell.